Verloskundigenpraktijk Ortus

Bij Ortus bieden we alles op het gebied van geboortezorg. Je kunt bij ons terecht voor alle zorg rondom kinderwens, zwangerschap, (pret)echo’s, bevalling, kraambed en anticonceptie.

Wij willen graag helpen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een gezonde zwangerschap door persoonlijk advies.

Het meemaken van een zwangerschap en bevalling is een van de mooiste, belangrijkste en spannendste gebeurtenissen in je leven. Wij zijn er van overtuigd dat je met de juiste, deskundige en persoonlijke begeleiding het vertrouwen krijgt dat je nodig hebt tijdens deze tijd.

Met onze eigen echoapparatuur voldoen we aan alle eisen om medische echo’s te maken. Zelfs de 20 weken echo kan gewoon bij ons! (ook wanneer je geen cliënt bent van Ortus)

Naast medische echo’s kan je bij Ortus ook terecht voor pretechoscopie. Ben je nieuwsgierig naar het geslacht van de baby of wil je gewoon nog eens kijken; wij maken deze echo’s met veel plezier.

Verder geven we advies over verschillende vormen van anticonceptie en plaatsen we verschillende soorten spiralen. Voor het plaatsen van een spiraal hoef je niet bekend te zijn bij ons in de praktijk.

Heb je vragen of wil je meer informatie; kijk op onze website of bel ons gerust!

Verloskundigenpraktijk Ortus
Burgemeester van houdtplein 22c
5531 GN Bladel
(Binnen in het gebouw begane grond, links in de gang)

06 – 55125270
info@verloskundigeortus.nl
www.verloskundigeortus.nl

© 2023 Gezondheidscentrum 't oude Klooster
designed by Maikel ©